Oktatás online

A lentebb említett szolgáltatások közül szinte az összes lebonyolítására lehetőséget biztosítok online is. Ez nem csak a jelenlegi, pandémiás helyzetben könnyíti meg az órák összehangolását és megtartását, hanem az átlagosnak mondható hétköznapokon is rengeteg előnye van:

nemet-oktatas-online
nemet-kinderreime

Kinderreime – német nyelvű játszóház

1 000 Ft / gyermek / alkalom

A foglalkozáson 5-9 éves korig várom a gyerekeket, kiscsoportos foglalkozás keretében, ami azt jelenti, hogy minimum négy, maximum tíz kisgyerek részvételével indul egy-egy csoport. A játszóház minden tekintetben – így időtartamban, témáiban, módszereiben is – az adott korosztály életkori sajátosságaihoz igazodik.

A foglalkozásokon gyermeked:

“Kislányommal ovis korában jártunk Szandrához a német nyelvvel ismerkedni. A tanult dalok és mondókák által óriási szókincsre tett szert. Örömmel, lelkesedéssel ment a foglalkozásokra, hiszen Szandra profizmusát, tapasztalatát, közvetlenségét családias légkör egészítette ki.”

Vajda Margit

Édesanya

“Lányaim egyéni és csoportos foglalkozásokra is jártak Szandrához évekig. Nagyon szerettek ide járni, nagyon sokat játszottak, és mindemellett nagyfokú tudásra tettek szert. Szerintem az itt megalapozott tudás nagyban segítette őket később a nyelvvizsgához.”

Erdélyiné B. Anita

Édesanya

Korrepetálás, felzárkóztatás

3 500 Ft / tanóra

Korrepetálást, felzárkóztatást általános- és középiskolás diákok részére is vállalok.

Amit nyújthatok gyermekednek:

nemet-korrepetalas-felzarkoztatas
nemet-kulfoldi-munkavallalas-4
nemet-kulfoldi-munkavallalas-3
nemet-kulfoldi-munkavallalas-2
nemet-kulfoldi-munkavallalas-1

Nyelvtudás külföldi munkavállaláshoz

4 000 Ft / tanóra

Amennyiben külföldön – Ausztriában, Németországban, vagy Svájcban – szeretnél munkát vállalni, szükséged lesz egy használható, biztos nyelvtudásra a munkádhoz, a mindennapi élethez és az esetleges problémák megoldásához.

A munkavállaláshoz szükséges nyelvtudás megszerzése a következőképpen épül fel:

“Szakmailag és emberileg is csak jót tudok mondani, “eltűntette” belőlem a félelmet, gyomorgörcsöt, amitől nem voltam képes németül egy szót sem kinyögni! Felkészült volt mindig, segítőkész és motiváló, profi, kedves, a maximumot nyújtotta!”

Pappné Somogyi Tünde

Külföldi munkavállaló

“Nagyon szerettem Szandrához járni, mert mikor külföldön dolgoztam, úgy éreztem, hogy hiányosságaim vannak a német kommunikációban. Neki köszönhetően sokat fejlődtem a vendéglátással kapcsolatos ismeretekben.  Hasznos volt számomra, hogy hozzá járhattam.”

Árvai Anita

Külföldi munkavállaló

Nyelvvizsgára felkészítés

4 000 Ft / tanóra

Vállalok alap- és középfokú nyelvvizsgára felkészítést diákoknak és felnőtteknek egyaránt. A nyelvvizsgára felkészítő órák is teljesen egyénre szabottak, hiszen mindenki más alapokkal és tudással rendelkezik, így bátran kereshetsz, ha:

A vizsgára felkészítő órák alkalmával:

nemet-nyelvvizsga-felkeszites

“A nyelvvizsga megszerzésének céljából kezdtem el Szandrához járni, elég gyenge német tudással, ezért is volt fontos számomra, hogy nem éreztem kellemetlenül magam nála ez miatt. Mindig türelmes volt hozzám és nagyon rugalmasan meg tudtuk beszélni az időpontokat. Mindig jó hangulatban teltek az órák, és ami még ennél is fontosabb, hogy tökéletesen felkészültünk a nyelvvizsgára.”

Vlasics Bálint

Nyelvvizsgázó diák

nemet-forditas

Fordítás

Irányár: 10 000 Ft / 3 000 karakter

Az oktatás mellett vállalom önéletrajzok, ajánlólevelek fordítását magyarról-németre, álláshirdetések fordítását németről-magyarra, valamint segítséget nyújtok a kiszemelt külföldi állásra való jelentkezésben.

Amit a fent leírtakkal kapcsolatban nyújtani tudok:

"Egy nyelv elindít az élet folyosóján.
Két nyelv kinyit minden ajtót utad során."

- Frank Smith

Köszönöm, hogy itt jártál, és szeretettel várom jelentkezésedet.

Impresszum | Sütik (cookie) kezelése
© 2021 Pelesz Alexandra | Minden jog fenntartva